dstny_publicanda_08.jpg

Privacyverklaring

Dstny, gevestigd aan de Sluitappel 49-51, 5491 TS te Sint-Oedenrode, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

 

Contactgegevens

Dstny 

Sluitappel 49-51

5491 TS Sint-Oedenrode

Ter attentie van de medewerker gegevensbeheer

www.dstny.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Dstny verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

 

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geanonimiseerd IP-adres

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Dstny verwerkt uw persoonsgegevens om u een vrijblijvend voorstel te kunnen doen voor het leveren van onze diensten. 

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Dstny neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Dstny) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Dstny bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: 

 

Categorie persoonsgegevensBewaartermijnReden
Contactgegevens webformulieren 12 maanden Wij verwerken persoonsgegevens om u een vrijblijvend voorstel te kunnen doen

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Dstny deelt uw geanonimiseerd IP-adres met Google Analytics. Daarvoor hebben wij met Google Analytics een verwerkersovereenkomst afgesloten. Uw IP-adres wordt daarbij versleuteld verwerkt. Wij delen daarbij geen andere gegevens met Google. De Google Analytics-cookies worden niet gebruikt in combinatie met andere diensten van Google, zoals DoubleClick en AdWords. De geanonimiseerde gegevens die door Google Analytics worden verwerkt, zijn opgeslagen op servers in Amerika. 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Dstny gebruikt analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Dstny gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee.

 

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

 

CookieFunctieBewaartermijn
Google Analytics Analytische cookie die websitebezoek meet 2 jaar

  

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Dstny en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een schriftelijk verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens naar ons sturen. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij uw verzoek uitvoeren. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Dstny wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Dstny neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak kennis met Publicanda

Ontdek ons CMS op basis van Joomla!

Vraag info of een demo aan

Publicanda is een gebruikersvriendelijk CMS. Het is zo ingericht dat webbeheerders zich alleen maar bezig hoeven te houden met het beheer van de content van de website. Zij hoeven zich niet bekommeren om de technische kanten van de website.

Referenties

Projecten waar wij graag iets over vertellen

Afbeelding JHF
JHF

Een website met een subsidie-aanvraag-applicatie

JHF staat voor Joods Humanitair Fonds. Het fonds verleent subsidie aan projecten in Midden- en Oost-Europa die het…

Afbeelding De Berkenschutse
De Berkenschutse

Een website met een prikkelarme versie

De Berkenschutse is een onderwijsexpertisecentrum voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Voor de Berkenschutse…

Afbeelding Schola Medica
Schola Medica

Een samenwerking met drie andere partijen

Schola Medica is een opleidingsinstituut dat spoedzorgonderwijs verzorgt voor artsen in Nederland. Responsive website…

Afbeelding Zomerfeesten Deurne
Zomerfeesten Deurne

Een responsive festivalwebsite

De Walhalla Zomerfeesten zijn een driedaags muziekfestival nabij de ruïne van het Groot Kasteel in Deurne. De…

Kies nu voor Publicanda

Kies nu voor Publicanda

De voordelen van Publicanda

Veiligheid

Een veilige website dankzij onze web applicatie firewall

Snelheid

Een supersnelle website dankzij onze virtual private servers

Optimalisering

Een website die goed scoort bij zoekmachines

Support

Deskundige support van onze Joomla administrators

Bekijk de voordelen

Publicanda-nieuws

De insights van de CMS-specialisten van Dstny

Afbeelding Je website optimaliseren voor zoekmachines
Aanbieding

Je website optimaliseren voor zoekmachines

Voor € 250,00 optimaliseren wij je website en maken wij een Google Search Console-account voor je aan. Het…

Lees dit artikel
Afbeelding Unieke paginatitels maken
Optimalisatie

Unieke paginatitels maken

Paginatitels zijn belangrijk om twee redenen. Ten eerste omdat ze zoekmachines helpen om de pagina te indexeren. Hoe…

Lees dit artikel

© Dstny 2022

We gebruiken cookies om onze website goed te laten werken en te kunnen verbeteren.

Voorkeuren cookies

We gebruiken cookies om onze website te analyseren en verbeteren, en voor marketing en om ervoor te zorgen dat je relevante content te zien krijgt. Het niet toestaan van cookies kan invloed hebben op je gebruikerservaring.
Functionele Cookies Altijd ingeschakeld
Functionele cookies zorgen ervoor dat onze website goed werkt en zijn altijd ingeschakeld. Alles om je een goed werkende website te kunnen tonen.
Analytische Cookies Uitgeschakeld
Met analytische cookies kunnen we (geanonimiseerde) gegevens verzamelen over het gebruik van onze website. Dat helpt ons onze website te kunnen optimaliseren.
Marketing Cookies Uitgeschakeld
Marketing cookies zijn nodig voor functies als socialmedia-deelbuttons en het bijhouden van surfgedrag. Met deze cookies kunnen we je relevante content en advertenties laten zien.