publicanda_destiny_09.jpg

JHF staat voor Joods Humanitair Fonds. Het fonds verleent subsidie aan projecten in Midden- en Oost-Europa die het Joodse leven ondersteunen.

 

website jhf

 

Voor het JHF ontwikkelden wij een Engelstalige, responsive website. De website bevat een Google Translate-module waarmee de inhoud van de website is te vertalen in het Nederlands, het Hebreeuws en een twintigtal Midden- en Oost-Europese talen.

 

Subsidie-portaal

Een vitaal onderdeel van de website is het subsidie-portaal. Via het portaal kunnen organisaties zich registreren, de registratiegegevens beheren, een subsidieaanvraag doen en eerdere subsidieaanvragen bekijken.

 

Voor het aanvragen van een subsidie maakten wij een maatwerkformulier met de standaard formulier-extensie van Publicanda. Het formulier bevat een groot aantal velden. Vanwege de omvang kunnen aanvragers de ingevulde gegevens tussentijds opslaan, om op een later moment weer verder te gaan met het invullen. Wanneer een aanvrager de aanvraag wil verzenden worden er verschillende controles uitgevoerd. Het formulier kan pas worden verzonden als de velden op een juiste manier zijn ingevuld en als alle benodigde bijlagen zijn bijgevoegd.

 

Aanvragen kunnen gedurende een beperkte periode worden ingediend. Daarna worden alle aanvragen beoordeeld en wordt de beslissing online teruggekoppeld aan de aanvragers.

Maak kennis met Publicanda

Ontdek ons CMS op basis van Joomla!

Vraag info of een demo aan

Publicanda is een gebruikersvriendelijk CMS. Het is zo ingericht dat webbeheerders zich alleen maar bezig hoeven te houden met het beheer van de content van de website. Zij hoeven zich niet bekommeren om de technische kanten van de website.

Kies nu voor Publicanda

Kies nu voor Publicanda

De voordelen van Publicanda

Veiligheid

Een veilige website dankzij onze web applicatie firewall

Snelheid

Een supersnelle website dankzij onze virtual private servers

Optimalisering

Een website die goed scoort bij zoekmachines

Support

Deskundige support van onze Joomla administrators

Bekijk de voordelen

Publicanda-nieuws

De insights van de CMS-specialisten van Destiny

Afbeelding Afbeeldingen optimaliseren
Optimalisatie

Afbeeldingen optimaliseren

Zoekmachines kunnen afbeeldingen wel herkennen maar niet zien wat er op een afbeelding staat. Datzelfde geldt overigens…

Lees dit artikel
Afbeelding Heading-tags gebruiken
Optimalisatie

Heading-tags gebruiken

Met heading-tags geef je structuur aan de pagina. Zoekmachines kunnen je pagina zo beter 'lezen' en derhalve beter…

Lees dit artikel

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

© Destiny 2020