publicanda_destiny_04.jpg

Schola Medica is een opleidingsinstituut dat spoedzorgonderwijs verzorgt voor artsen in Nederland.

 

website scholamedica

 

Responsive website

Voor Schola Medica ontwikkelden wij een responsive website in samenwerking met Schola Medica zelf en een aantal andere, externe partijen.

 

Vormgeving

Een communicatiebureau was verantwoordelijk voor de content en de vormgeving van de website. Het bureau heeft de vormgeving van de website bij ons aangeleverd als statische HTML-bestanden opgezet in het Bootstrap-framework. Wij hebben de statische bestanden verwerkt tot een Joomla-template met vele klantspecifieke maatwerkmodules en vele extra velden ter verrijking van de artikelinformatie.

 

Marketing

Een marketingbureau was verantwoordelijk voor de digitale strategie. Op basis van een doorlopende analyse van de statistische gegevens van de website levert het bureau periodiek wijzigingen aan de functionaliteit en de vormgeving bij ons aan. Aanbevelingen qua zoekmachineoptimalisatie worden door de webmasters van Schola Medica zelf verwerkt. Om hun werk te vergemakkelijken hebben wij een aanvullende SEO-extensie geïnstalleerd. Deze extensie vergroot de overzichtelijkheid en toont real-time hoe goed een pagina scoort voor bepaalde zoektermen. 

 

Cursusadministratie

De cursusadministratie wordt bijgehouden in een externe applicatie, een learning management-systeem (LMS). Wij hebben een koppeling gemaakt met het LMS om de cursusinformatie op de Schola Medica-website te kunnen gebruiken. De informatie uit het LMS wordt ingelezen in een maatwerk-extensie en vervolgens door de webmasters van Schola Medica verrijkt met aanvullende gegevens.

Maak kennis met Publicanda

Ontdek ons CMS op basis van Joomla!

Vraag info of een demo aan

Publicanda is een gebruikersvriendelijk CMS. Het is zo ingericht dat webbeheerders zich alleen maar bezig hoeven te houden met het beheer van de content van de website. Zij hoeven zich niet bekommeren om de technische kanten van de website.

Kies nu voor Publicanda

Kies nu voor Publicanda

De voordelen van Publicanda

Veiligheid

Een veilige website dankzij onze web applicatie firewall

Snelheid

Een supersnelle website dankzij onze virtual private servers

Optimalisering

Een website die goed scoort bij zoekmachines

Support

Deskundige support van onze Joomla administrators

Bekijk de voordelen

Publicanda-nieuws

De insights van de CMS-specialisten van Destiny

Afbeelding Afbeeldingen optimaliseren
Optimalisatie

Afbeeldingen optimaliseren

Zoekmachines kunnen afbeeldingen wel herkennen maar niet zien wat er op een afbeelding staat. Datzelfde geldt overigens…

Lees dit artikel
Afbeelding Goede anchor-teksten maken
Optimalisatie

Goede anchor-teksten maken

Een 'anchortekst' is een ander woord voor een (tekst)link. Een goede anchortekst vertelt iets over de pagina of het…

Lees dit artikel

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

© Destiny 2020